Tarieven

Voor een prijsindicatie voor uw hond vraag ik u om telefonisch of via WhatsApp of via mail contact met mij op te nemen. Helaas is een vaste prijs, zonder de hond te hebben gezien bijna niet mogelijk.

Een vacht vol klitten, een grote hond, gecastreerde/ gesteriliseerde honden, moeilijke of angstige honden vragen meer tijd dan een goed onderhouden hondenvacht of probleemloze hond. Daarom kan ik van tevoren hooguit richtprijzen geven en geen vaste prijs.

Ook per ras/ kruising is dit soms lastig te zeggen omdat bijvoorbeeld een goldenretriever die nog jong is en regelmatig naar de trimsalon komt een stuk minder werk is als een goldenretriever die weinig of nooit naar een trimsalon geweest is. 

Als u voor het eerst op uw afspraak komt bekijk ik de vacht en kan ik vaak wel een goede indicatie geven.

Mocht ik tijdens de behandeling merken dat de hond gedragsproblemen heeft, de vacht er slecht aan toe is of andere dingen tegenkomen dan zal ik altijd contact met u opnemen om te overleggen met betrekking tot de prijs. 

Uw hond wordt tijdens de trimbehandeling altijd gewassen met een goede hondenshampoo en conditioner, getrimd naar wens, de oortjes worden nagekeken, de nagels worden nagekeken en zonodig geknipt. 

Mocht ik vreemde dingen zien op de huid/ vacht zal ik u hiervan op de hoogte stellen, mocht ik een teek of meerdere tegenkomen zal ik deze uiteraard verwijderen.